نام‌گذاری ساختمان مرکزی دانشگاه صنعتی سهند به نام شهید رئیسی

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۶ کد : ۶۰۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی سهند مزین به نام شهید رئیسی شد.
نام‌گذاری ساختمان مرکزی دانشگاه صنعتی سهند به نام شهید رئیسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، با تصمیم هیأت رئیسه دانشگاه، ساختمان 8 هزار مترمربعی کتابخانه مرکزی دانشگاه به نام رئیس‌جمهور فقید نام‌گذاری شد.
خادم الرضا آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله آل هاشم نماینده معزز ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام‌جمعه محبوب تبریز، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و تعدادی از محافظین و خدمه پروازی بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیس‌جمهور بودند که براثر سانحه هوایی به شهادت رسیدند.
کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی سهند فضای مطالعه برای 400 نفر به‌صورت هم‌زمان را فراهم کرده و دارای 85 هزار جلد کتاب، 76 هزار کتاب الکترونیک و 5400 پایان‌نامه است که متصل به 32 پایگاه استنادی است.