امام جمعه موقت تبریز:

امام خمینی(ره) چون وجه رب است

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۸ کد : ۶۱۰ اخبار دانشگاه اخبار مهم
امام جمعه موقت تبریز گفت: به دلیل اینکه امام خمینی(ره) چون وجه رب است نامشان ماندگار است و هرساله با احترام مراسم بزرگذاشت ایشان برگزار می شود.
امام خمینی(ره) چون وجه رب است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، حجت الاسلام والسلمین احمد مطهری اصل در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره)، قیام خونین ۱۵ خرداد و یادبود شهدای خدمت در دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به آیه کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام گفت: هرچه حق است وجه خداوند است و هر چیزی غیرحقی در خلاف وجه خداوند است.
وی افزود: انسان هرکاری بکند که باری تعالی آن را دوست داشته باشد و کار خوب باشد آن فرد نامش ماندگار خواهد بود.
امام جمعه موقت تبریز خدمت به افراد جامعه، نیکی کردن، علم اندوزی و کمک به ترقی کشور و محبت به انسان‌ها را از مصداق‌های کار خیر عنوان کرد.
دکتر فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز با اشاره به نقش و جایگاه والای جمهوری اسلامی در مجامع بین المللی و تاثیرگذاری کشور در عرصه بین المللی گفت: اقتدار کنونی را مدیون رهبر کبیر انقلاب هستیم.