ایجاد واحد تحقیق و توسعه صنایع وفادوست در دانشگاه صنعتی سهند

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۹ کد : ۶۲۰ اخبار دانشگاه اخبار مهم
واحد تحقیق و توسعه صنایع وفادوست در دانشگاه صنعتی سهند افتتاح شد.
ایجاد واحد تحقیق و توسعه صنایع وفادوست در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، این واحد به‌منظور ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین صنایع وفادوست و دانشگاه صنعتی سهند و بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاهیان در توسعه واحد صنعتی ایجادشده است.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند در حاشیه افتتاح ایجاد این دفتر گفت: گسترش ارتباط بین دانشگاه و صنعت موجب پیشرفت صنایع می‌شود.
فاتحی فر با تأکید بر لزوم تسریع در همکاری‌های علمی و فناوری دانشگاه و صنایع گفت: دانشگاه‌ها به‌عنوان بازوی صنایع موجب ارتقا کمی و کیفی تولیدات صنایع می‌شوند.
مدیرعامل گروه صنعتی وفادوست نیز گفت: باعث خرسندی است که با یکی از برترین دانشگاه‌های برتر کشور همکاری مشترک را شروع می‌کنیم.
وفادوست افزود: گروه صنعتی وفادوست متشکل از سه شرکت پتروپلاست، توسعه پلیمر و شیمی صدرا در زمینه تهیه، تولید، توزیع و صادرات مواد اولیه شیمیایی و پلیمری موردنیاز صنایع فعالیت می‌کند و بزرگ‌ترین واحد تخصصی فیلم‌های محافظ در منطقه است.