فراخوان سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۴ کد : ۶۲۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
فراخوان برگزاری سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی منتشر شد.

این جشنواره با هدف توسعه پایدار، کنترل تغییرات اقلیمی، امنیت آب و غذا، فناوری‌های نوظهور و گذار اقتصاد وابسته به منابع فسیلی به اقتصاد دانش‌بنیان و تقویت برنامه‌های توسعه کشور برگزار می‌شود.

محورهای علمی مورد پذیرش:

زیست فناوری و علوم پایه پزشکی
علوم زیستی
علوم پایه
کشاورزی، منابع‌طبیعی و محیط زیست
مهندسی برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات
مهندسی شیمی
مهندسی صنایع و مدیریت فناوری
مواد
نانو
مکانیک
عمران
معماری و شهرسازی

علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌های خود را از اردیبهشت 1403 تا پایان مرداد 1403 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ثبت‌نام الکترونیکی و ارسال طرح از طریق سایت‌های جشنواره خوارزمی انجام می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت‌های khwarizmi.ir و irost.org مراجعه نمایید.