انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی سهند و شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۶۴۶ اخبار دانشگاه اخبار مهم
دانشگاه صنعتی سهند و شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، این تفاهم نامه در راستای ارتباط و گسترش همکاری‌های مشترک بین دانشگاه و صنعت و انجام طرح‌های توسعه‌ای به‌خصوص در زمینه‌های مهندسی پلیمر، تجهیزات آزمایشگاهی، صنعت پلی یورتان و تولید پلیمرها با کارایی بالا امضا و مبادله شد.
تشکیل کمیته‌های تخصصی مشترک بین متخصصان دانشگاه و شرکت جهت تبادل‌نظر بررسی و ارزیابی اولیه مشکلات موجود در واحدهای تولید تحقیق و توسعه کنترل کیفیت و فنی و مهندسی شرکت رسام پلیمر نامی و مشارکت دانشگاه صنعتی سهند به‌عنوان بازوی شرکت رسام پلیمر نامی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی اولویت‌بندی شده در کمیته‌های تخصصی تصویب و تأمین اعتبار مالی و امکانات موردنیاز، انعکاس اولویت‌های تحقیقاتی و نیازهای فناورانه طرفین به یکدیگر و هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی  مهم‌ترین بندهای این تفاهم‌نامه است.
این تفاهم‌نامه به امضاء دکتر فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند و دکتر موسی زاده مدیرعامل شرکت رسام پلیمر نامی رسید.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.

م . خ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۲
همیشه در اوج باشید .