انتصاب رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۵۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رئیس جدید دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند منصوب شد.
انتصاب رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند در حکمی دکتر توحید سعید را به‌عنوان رئیس جدید دانشکده مهندسی مواد این دانشگاه منصوب کرد.
دکتر فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی مواد با اشاره به توانمندی‌ها این دانشکده بابیان اینکه اقدامات خوبی در خصوص اجرای طرح‌های ارتباط با صنعت توسط دانشکده مواد شروع‌شده، خواستار پیگیری و توجه ویژه به طرح‌های ارتباط با صنعت شد.
دکتر توحید سعید ازجمله دانشمندان دو درصد برتر جهان است که از سوابق علمی و اجرای وی می‌توان به استاد برجسته جوش ایران ، مدیر گروه جوشکاری و اتصال دانشگاه صنعتی سهند، مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی مواد، رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور هیأت‌های امنا و ممیزه دانشگاه صنعتی سهند، سرپرست امور مالی دانشگاه صنعتی سهند و مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی سهند و مدیر شاعا و خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی سهند اشاره کرد.
همچنین رئیس دانشگاه صنعتی سهند در لوحی جداگانه از خدمات دکتر علیرضا اکبری، رئیس سابق دانشکده مهندسی مواد دانشگاه، در مدت‌زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.