انتصاب مشاوران جوان رئیس دانشگاه صنعتی سهند

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۶۱ اخبار دانشگاه اخبار مهم
با حکم رئیس دانشگاه صنعتی سهند مشاوران جوان رئیس دانشگاه منصوب شدند.
انتصاب مشاوران جوان رئیس دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر در احکامی جداگانه صبا شاکر و حسین عبدالهی اسفهلانی را به مدت دو سال به‌عنوان مشاور جوان رئیس دانشگاه منصوب کرد.
ارائه نظرات مشورتی و پیشنهادهای عملی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و اجرایی در تسریع حرکت دانشگاه به سمت اهداف تعیین‌شده ازجمله موارد مورد انتظار از این دانشجویان است.
با توجه به جایگاه و نقش اساسی دانشجویان در شکل‌دهی به بنیادهای هویتی دانشگاه و اهمیت مشارکت دانشجویان در تمامی امور دانشگاه، اسفند سال گذشته فراخوان انتخاب مشاور جوان از بین دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه منتشر و پس از بررسی سوابق داوطلبان دو نفر از دانشجویان برجسته، به‌ عنوان مشاور جوان رئیس دانشگاه انتخاب گردیدند تا در راستای بیانیه گام دوم انقلاب، ضمن تشکیل جلسات مشورتی با تمامی دانشجویان با سلایق مختلف، از ظرفیت عظیم دانشجویان در جهت ارتقای همه‌جانبه جایگاه دانشگاه به‌عنوان دانشگاه تمدن ساز استفاده شود.