مراسم عزاداری دانشگاهیان دانشگاه صنعتی سهند

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۲ کد : ۷۰۶ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مراسم سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد. "" شد
مراسم عزاداری دانشگاهیان دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند،  در این مراسم که جمعی از  اساتید،کارمندان و دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند شرکت داشتند، حاضران در عزای حضرت الشهدا (ع) و اسرای کربلا سوگواری کردند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در این مراسم با بیان اینکه باید وجه اخلاقی دینداری را پر رنگ کنیم، افزود: بایستی به جنبه های اجتماعی دینداری توجه شود و دینداری در خدمات اجتماعی جامعه منشا تاثیر باشد.

حجت الاسلام والمسلمین انوری با بیان اینکه اخلاق میوع و ثمره دینداری است تاکید کرد: افراد دیندار باید افراد مفید جامعه باشند که به همنوعان کمک  می کنند و وجه انسانیت انسان ها در جامعه به رسمیت شناخته شود.

وی همچنین با اشاره به ویژگی های سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) افزود: با شناخت و عمل به سیره امام حسین(ع) می توان به تعالی رسید.