درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در دومین المپیاد ورزشی دانشجویان بین‌الملل

۰۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۰ کد : ۷۱۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در دومین المپیاد ورزشی دانشجویان بین‌الملل، توانستند مقام برتر این مسابقات را کسب کنند.
درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در دومین المپیاد ورزشی دانشجویان بین‌الملل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، در دومین المپیاد ورزشی دانشجویان بین‌الملل در رشته بدمینتون، آقای علی صالح دانشجوی رشته مهندسی نفت مقام سوم را به دست آورد.
آقای وسام کشیش دیگر دانشجوی رشته مهندسی نفت دانشگاه نیز به مقام ششم این مسابقات نائل شد.
 در دومین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان بین‌الملل به میزبانی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در قزوین برگزار شد، 111 دانشجو با ۵۰ ملیت مختلف از ۴۸ دانشگاه سراسر کشور به مدت ۹ روز و در ۱۰ رشته ورزشی شامل فوتسال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون، تنیس روی میز، شطرنج، دوومیدانی، شنا، دارت و آمادگی جسمانی باهم به رقابت پرداختند.
سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل نیز سال آینده به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.