اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول مقطع دکتری استعدادهای درخشان

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۷ کد : ۷۳۱ اخبار مهم اطلاعیه مهم
اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول مقطع دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی سهند اعلام شد.

به اطلاع می‌رساند اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول برای ورود به مقطع دکتری بدون آزمون دانشگاه صنعتی سهند از طریق سهمیه استعدادهای درخشان برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ـ۱۴۰۳ به تفکیک رشته-گرایش قابل مشاهده است.

•     جدول‌های پیوست شامل اعلام اسامی اولیه است. پذیرش قطعی منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور و دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

•     دانش‌آموختگی پذیرفته‌شدگان تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ الزامی است.

•     چنانچه در هر مرحله از ثبت‌نام، بررسی مدارک و یا اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را نداشته یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، ثبت‌نام ایشان لغو خواهد شد.

•     با توجه به اینکه تنها یک دانشگاه امکان ورود اطلاعات پذیرفته‌شدگان در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور را خواهد داشت، چنانچه داوطلبی از چندین دانشگاه پذیرش بدون آزمون دریافت کرده باشد، لازم است که دانشگاه موردنظر برای ادامه تحصیل را انتخاب کرده و انصراف خود را در اسرع وقت به سایر دانشگاه‌ها اعلام نماید.

نتایج پذیرش اولیه بدون آزمون (استعداد درخشان) دوره دکتری، سالتحصیلی 1403-1404

دانشکده مهندسی عمران