درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در مسابقه دانشجویی چالش احیای چاه

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۷۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند رتبه دوم مسابقه دانشجویی چالش احیای چاه را کسب کردند.
درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در مسابقه دانشجویی چالش احیای چاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند متشکل از متین شاهین، امیر حسین مولایی و حامد اجاقی  با هدایت دکتر سیم جو از اساتید دانشکده مهندسی نفت و گاز دانشگاه  با موضوع تکنولوژی چاه هوشمنداز بین 20 تیم شرکت‌کننده در این مسابقه حائز رتبه برتر شدند.
اولین مسابقه دانشجویی احیای چاه‌های نفتی ایران با همکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و دانشگاه صنعت نفت برگزار شد. در این مسابقه یک چاه واقعی و بدون نام به دانشجویان اعلام و جهت ارائه راهکار، چند ماه به تیم ها فرصت داده شد. تیم‌های دانشجویی به پیمانکاران اصلی احیای چاه نفت معرفی خواهند شد و در قالب شرکت در فراخوان احیای چاه‌های نفت نقش‌آفرینی خواهند بود.
دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی سهند در مسابقه دانشجویی چالش احیای چاه‌های نفتی مقام‌های اول و دوم را به دست آوردند و دانشکده فنی فومن دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت تهران به‌صورت مشترک سوم شدند.

کلید واژه ها: مسابقه دانشجویی چالش احیای چاه دانشکده نفت و گاز دانشگاه صنعتی سهند