لزوم مطالعه و تحقیق در دفاع مقدس

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۲ کد : ۷۹۸ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی بر لزوم مطالعه و تحقیق در حوزه دفاع مقدس تأکید کرد.
لزوم مطالعه و تحقیق در دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، امیر دریادار دکتر  رضا عباسی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی سهند بابیان اینکه دفاع مقدس دانشگاه جنگ است گفت: بایستی از مؤلفه‌های موفقیت و قدرت جنگ در تمامی زمینه‌ها به‌خصوص در حوزه‌های مدیریتی و صنعتی الگوبرداری کنیم.

وی با اشاره به مشکلات و کمبودهای زمان دفاع مقدس افزود: دفاع مقدس دفاع مقدس به ما آموخت خودمان می‌توانیم بسازیم و اکنون به پیشرفت‌های بزرگی نائل شدیم و توانستیم سلاح‌ها، موشک‌ها و زیردریایی‌های پیشرفته را بسازیم.

دریادار عباسی خاطرنشان کرد: هرچه قدر در حوزه دفاع مقدس مطالعه بکنیم زیبایی‌های آن نمایان می‌شود ولی دشمنان و معاندان درصدد شبهه اندازی و بیان مطالب خلاف واقع هستند و بایستی به این شبهه سازی‌ها جواب بدهیم تا شبهه‌ها در نسل جوان به تردید تبدیل نشوند.
در این آیین  مزار شهدای گمنام دانشگاه غبار روبی شد و  از اساتید و کارمندان رزمنده دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.