با حضور رؤسای دو دانشگاه امضا شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه عثمانیه کورکوت اتای کشور ترکیه

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۱ کد : ۸۱۹ اخبار دانشگاه اخبار مهم
دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه عثمانیه کشور ترکیه، در راستای بهره گیری بهینه از توان علمی، آموزشی و ظرفیت منابع دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند،دکتر تورگای اوزون، رئیس دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا کشور ترکیه هم در این آیین با تشکر از میزبانی دانشگاه صنعتی سهند، به معرفی اجمالی این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا در سال 2007 رسماً فعالیت علمی و آموزشی خود را با تاکید برانرژیهای تجدید پذیر آغاز کرده است.
وی افزود: وجود 8 دانشکده، 19 هزار دانشجو و 600 نفر هیات علمی از دیگر ظرفیت های این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا کشور ترکیهبا بیان اینکه کشور ایران و ترکیه به خاطر مشترکات تاریخی و فرهنگی، توسعه همکارهای مشترک آسانتر صورت می گیرد، یادآور شد: این دانشگاه آماده هر گونه توسعه همکاری با دیگر دانشگاه‌های دنیا و به ویژه با دانشگاه‌های کشور دوست و همسایه ایران و در این میان با دانشگاه صنعتی سهند است.