اطلاعیه پذیرفته شدگان دوره های کاردانی و کارشناسی ورودی ۱۴۰۳

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۶ کد : ۸۲۹ اخبار دانشگاه اخبار مهم
اطلاعیه پذیرفته شدگان دوره های کاردانی و کارشناسی ورودی ۱۴۰۳

اطلاعیه شماره 2-ویژه پذیرفته شدگان دوره های کاردانی و کارشناسی ورودی 1403 دانشگاه صنعتی سهند

با حمد و سپاس به درگاه خداوند قادر بی همتا  و عرض تبریک به تمامی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی سهند، به اطلاع تمامی عزیزانی که جزو پذیرفته شدگان آزمون سراسری  دانشگاه صنعتی سهند در مقاطع کاردانی و  کارشناسی سال تحصیلی 1404-1403 قرار گرفته اند،  می رساند که ثبت نام از   پذیرفته شدگان این  دانشگاه در کد رشته های زیر،  شامل دو مرحله ثبت نام : الف ) اینترنتی و  ب) تحویل مدارک و ثبت نام حضوری  می باشد.

الف ) ثبت نام اینترنتی:

برای انجام ثبت نام اینترنتی، لازم است پذیرفته شدگان با مراجعه به لینک  اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان  ورودی 1403 و سامانه پذیرش دانشجویان ورودی 1403 در سایت دانشگاه به آدرس www.sut.ac.ir و یا آدرس مستقیم زیر:

نسبت به تکمیل اطلاعات خود طبق دستورالعمل پیوستی اقدام نمایند.

سامانه پذیرش دانشجویان نو ورود 1403

امین ۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۸
سلام ، ثبت نام کارشناسی چه زمانی آغاز میشه؟
پرنیا محمدی ۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۶
سلام خسته نباشید. برای ثبت نام الکتریکی و حضوری دقیقا چه مدارکی باید در اختیار داشته باشیم ؟ گواهی سلامت روان و جسمی هم نیازه؟
امیرحسین محمدزاده ۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۶
دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند