آغاز ثبت نام پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۶ کد : ۸۳۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و نوآوری با محوریت تقویت مهارت‌های حرفه‌ای و افزایش آگاهی نسبت به اکوسیستم فناوری و نوآوری با تسهیل‌گری دانشگاه صنعتی سهند برگزار می‌شود.
آغاز ثبت نام پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان استان آذربایجان شرقی با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس، اداره کل طرح های ملی  و فراگیر جوانان  وزارت ورزش و جوانان و بنیاد ملی نخبگان آبان ماه 1403 در دانشگاه صنعتی سهند برگزار خواهد شد.

طرح توانمندسازی شغلی صدف، یک فرصت بی‌نظیر برای تقویت مهارت‌های شغلی و توسعه حرفه‌ای است که با ارائه آموزش‌های عملی و فراهم کردن فرصت‌های شبکه‌سازی حرفه‌ای، می‌تواند مسیر شغلی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را بهبود بخشد.
 اهداف اصلی دوره شامل خودشناسی و شناخت سبک‌های شغلی، طراحی مسیر حرفه‌ای شغلی، بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و مشاوره شغلی و منتورینگ و افزایش مهارت‌های نرم و آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری  است.
علاقه مندان برای شرکت در این طرح تا 25 مهرماه 1403 می‌توانند به سایت javidanac.ir/sadaf مراجعه کنند.