آخرین مهلت حذف تکدرس دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۳۹ اخبار مهم دانشجویی اطلاعیه مهم
به اطلاع دانشجویان محترم مقاطع کاردانی و کارشناسی می رساند مهلت ارسال درخواست حذف تکدرس نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تا روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ از طریق فرآیند حذف اضطراری (تکدرس) در سامانه Sess خواهد بود.

تاریخ وصول درخواست دانشجو توسط اداره آموزش 1402/10/13 می باشد لذا بدیهی است دانشجویان عزیز درخواست خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و پیگیری الزام از اساتید محترم راهنما و درس و همچنین کارشناس محترم دانشکده جهت بررسی درخواست خود را نمایند. به درخواست های واصله از تاریخ فوق الذکر به بعد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مطابق آیین نامه دانشجو می تواند با رعایت مقررات آموزشی، یکی از دروس نظری خود را با تایید استاد راهنما و گروه آموزشی مربوطه حذف کند، مشروط به آنکه اوال: غیبت دانشجو بیش از سه شانزدهم جلسات تشکیل شده آن درس نباشد و ثانیا: با حذف درس مذکور، تعداد واحدهای باقیمانده به کمتر از 12 واحد نرسد.

ضمنا راهنمای درخواست حذف تکدرس از طریق اتوماسیون جامع آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی پیوست همین اطلاعیه است.