ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی ۱۴۰۳

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۴ کد : ۷۵۱ اخبار دانشگاه اخبار مهم
ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی ۱۴۰۳

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت محضر عزیزان پذیرفته شده در دانشگاه صنعتی سهند در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، به استحضار می رساند که ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان در دو مرحله اینترنتی و حضوری انجام خواهد گرفت و نحوه ثبت نام اینترنتی و حضوری  از طریق سایت دانشگاه (به آدرس www.sut.ac.ir) و کانال اطلاع رسانی پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۴۰۳ (https://eitaa.com/sahandstudents1403 ) اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاعیه خیلی مهم- تغییر تاریخ ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد 1403 به تاریخ 1، 2 و3 مهرماه

فرم های مورد نیاز برای تحویل در ثبت نام حضوری مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ناپیوسته

اطلاعیه معاونت دانشجویی در خصوص ثبت نام دانشجویان نوورود جهت استفاده از خدمات رفاهی

پرسشنامه پیشینه و علایق ورزشی دانشجویان نوورود

اطلاعیه مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

متن اطلاعیه شماره 2- تاریخ ثبت نام و مدارک مورد نیاز مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ناپیوسته

متن اطلاعیه شماره 3- تاریخ ثبت نام اینترنتی و مراحل آن(مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ناپیوسته)

متن اطلاعیه شماره 4- تاریخ و مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان استعداد درخشان و استادمحوری (مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ناپیوسته)

سامانه پذیرش دانشجویان نو ورود 1403

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.